WINACTIE

gepubliceerd op di 17 april 2018, laatst gewijzigd op do 17 mei 2018

Win een helikoptervlucht voor 2 personen boven de Rotterdamse haven

Op donderdag 19 april opent Simwave officieel haar deuren. Vanaf begin dit jaar is dit ook de nieuwe locatie voor de Transafe Academy. Wekelijks worden er op ‘hoog niveau’ ADN-cursussen aangeboden. Onze succesformule resulteert in een heel hoog slagingspercentage en zeer tevreden cursisten. Dit jaar kunnen wij nog meer ADN-cursussen aanbieden zoals:

• ADN Basis
• ADN Herhaling
• ADN Chemie

Ter gelegenheid van deze mooie mijlpaal geven wij twee tickets weg voor een helikoptervlucht op ‘hoog niveau’ boven de Rotterdamse havens op zaterdag 23 juni 2018. U wordt welkom geheten op onze trainingslocatie in Barendrecht waar u ook opstijgt voor een onvergetelijke rondvlucht boven het gebied waar u of uw collega’s dagelijks werkzaam zijn.

Actievoorwaarden

Ga naar onze website www.transafe.info en geef u op voor één van de cursussen van de Transafe Academy in 2018, die vanaf heden worden getoond op de website. Iedere cursist die zich voor uiterlijk donderdag 7 juni opgeeft, maakt automatisch kans op de één van de twee tickets voor twee personen. Op vrijdag 8 juni zullen de winnaars bekend gemaakt worden. De winnaars mogen zelf een tweede persoon kiezen die met hen mee vliegt. Een ticket is niet overdraagbaar aan andere personen. Indien u niet in de gelegenheid bent mee te vliegen zal er door Transafe een andere winnaar bekend worden gemaakt.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via 0031 78 6824300 of per e-mail info@transafe.info. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname aan de vlucht geschiedt op eigen risico.


Actueel nieuws | Nieuwsarchief

Emergency Response

+31 78 68 24300 (24h/7)
emergency@transafe.info

Cursussen & trainingen

22.05.2018

ADN-bijscholing

04.06.2018

ADN Chemie