Transafe Academy - Basiscursus ADN

Brand wordt geblusd

Over deze cursus is nog geen aanvullende informatie beschikbaar.

Inschrijven voor deze cursus

Geplande cursus data

27.06.2018 - ADN Basis inclusief Stabiliteit

09.07.2018 - ADN Basis inclusief Stabiliteit

08.08.2018 - ADN Basis inclusief Stabiliteit

27.08.2018 - ADN Basis inclusief Stabiliteit

11.10.2018 - ADN Basis inclusief Stabiliteit

05.11.2018 - ADN Basis inclusief Stabiliteit

Deze opleiding is door het CCV gecertificeerd en wordt afgesloten met een examen. Transafe is geen examenlocatie. Het examen wordt afgenomen op een locatie van het CCV. Transafe reserveert voor u een examenplaats en zal de examenaanvraag verder voor u verzorgen.

De cursus ADN basis bestaat uit 4 dagen theorie en 1 praktijkdag. De lestijden zijn van 08.45 uur tot 16.30 uur.

Onderstaande onderwerpen komen aan bod:

ADN-wetgeving voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen

 • Bouw en uitrusting
 • Meettechnieken en monstername
 • Kennis van producten
 • Laden, lossen en vervoeren
 • Documenten
 • Gevaren en voorzorgsmaatregelen
 • Praktische oefeningen
 • Behandeling van laadruimen en aangrenzende ruimten:
 • Behandeling van ladingtanks en aangrenzende ruimten:
 • Blootstelling aan gevaar en voorzorgsmaatregelen:
 • Stabiliteit

Vanaf 1 januari 2018 bedragen de kosten voor de cursus € 845,- (exclusief BTW) en de kosten van het examen bedragen €110,- (exclusief BTW).

Bij de prijs inbegrepen zijn: het digitale lesmateriaal, de lunch, de praktijkles op locatie (brandblussen), het verzorgen van de examenaanvraag en ADN Wetgeving 2017 - 2018. Deze boeken kunt u na afloop van de cursus meenemen en gebruiken tijdens het examen.

Bent u al klant van Transafe, dan ontvangt u 5% korting op de cursusprijs.

Voorbereiding op de cursus:

Omdat er tijdens de cursussen weinig gebruikt wordt gemaakt van het cursusmateriaal hebben wij ervoor gekozen dit alleen nog digitaal te verstrekken. De informatie in de cursusmap dient als naslagwerk en ter verdieping van de lesstof. In de lessen zal deze informatie door middel van een presentatie getoond worden. Wanneer u interesse heeft in het digitale bestand kunt u dit per e-mail aan ons laten weten. U ontvangt hierna een e-mail met daarin extra informatie over hoe u het cursusmateriaal kunt bereiken. U dient zich eenmalig te registeren en een persoonlijke activatiecode in te wisselen. Hierna is het cursusmateriaal beschikbaar. Indien u het cursusmateriaal toch hard-copy wilt ontvangen, kunnen wij dit voor u verzorgen tegen een vergoeding van € 22,50 exclusief verzendkosten.  

Voor al onze cursisten stellen wij GRATIS de ADN examentrainer beschikbaar. Dit is een online tool die uit de officiele ADN Examenvragen catalogus een proefexamen voor u samenstelt. Met dit programma kunt u eindeloos multiple choice vragen oefenen.

Uit de praktijk blijkt dat bovenstaande voorbereiding noodzakelijk is om een goede kans te maken om het examen in 1 keer te halen!

Indien u uw inschrijving wilt annuleren of verplaatsen is dit kosteloos mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de cursus. Indien dit plaatsvindt tussen 30 en 7 dagen voor de cursus zijn wij genoodzaakt 50% van de cursusprijs in rekening te brengen. Indien u nog wilt verplaatsen of annuleren binnen de termijn van 7 dagen voor de cursus is geen restitutie van het cursusgeld mogelijk.

Emergency Response

+31 78 68 24300 (24h/7)
emergency@transafe.info

Cursussen & trainingen

22.05.2018

ADN-bijscholing

04.06.2018

ADN Chemie