EXAMENTRAINER/E-LEARNING

Indien u geen ADN-opleiding volgt bij Transafe, maar via een andere opleider, kunt u wel gebruik maken van onze zogenaamde Examentrainer en E-learning module.

Examentrainer
Met dit programma oefent u het juist beantwoorden van de examenvragen behorend bij de ADN-opleidingen Basis, Herhaling of Chemie. Met deze online examentrainer kunt u zich voorbereiden op het examen door uw kennis van het ADN te testen en te vergroten. U kunt deze examentrainer aanvragen via onderstaande link en direct afrekenen met iDEAL. Na betaling ontvangt u inloggegevens per e-mail. De inloggegevens blijven drie maanden actief. De kosten van de examentrainer bedragen € 49,50 exclusief BTW. Indien u bij ons een ADN-cursus volgt is de examentrainer inbegrepen in de cursusprijs.

Bestel de examentrainer online

E-learning module
Als uw kennis van het ADN wat is weggezakt of als u moeite heeft met bepaalde onderwerpen van het ADN bieden wij u onze e-learning module voor de ADN-opleidingen Basis en Herhaling aan. Door middel van instructievideo’s en gerichte examenvragen wordt uw kennis en begrip van het ADN verbeterd. Onderwerpen zoals bijvoorbeeld samenlaadverboden, vullingsgraden, vrijstellingen en overgangsbepalingen worden stap-voor-stap uitgelegd. Als u naast het oefenen met de examentrainer ook inhoudelijke informatie/verdieping zoekt is deze module voor u bedoeld. U kunt deze e-learning module in combinatie met de examentrainer aanvragen via onderstaande link en direct afrekenen met iDEAL. Na betaling ontvangt u inloggegevens per e-mail. De inloggegevens blijven drie maanden actief. De kosten van de e-learning module met examentrainer bedragen € 65,00 exclusief BTW. Indien u bij ons een ADN-cursus volgt zijn de e-learning module en de examentrainer inbegrepen in de cursusprijs.

Bestel de e-learning module met examentrainer online

Switch The Language
    Winkelmand