EXAMENTRAINER/E-LEARNING

Indien u geen ADN-opleiding volgt bij Transafe, maar via een andere opleider, kunt u wel gebruik maken van onze zogenaamde Examentrainer en E-learning module.

Examentrainer
De ADN-examentrainer bevat de officiële ADN-examenvragen uit de CBR-examens Droge-ladingschepen, Tankschepen en Gecombineerd droge-lading- en tankschepen. De examentrainer kan gebruikt worden om te oefenen voor één van de volgende ADN-examens:

  • Droge-ladingschepen
  • Tankschepen
  • Gecombineerd droge-lading- en tankschepen

Met aanschaf van deze examentrainer krijgt u drie maanden toegang voor één van bovenstaande examens.

Het ADN-examen draait niet alleen om kennis, maar ook om begrijpend lezen en presteren onder tijdsdruk. Omdat onze examentrainer op dezelfde manier is ingericht als het officiële examen van het CBR, kunt u zo wennen aan hoe het examen wordt afgenomen vanachter uw eigen computer.

Met de examentrainer heeft u de mogelijkheid steeds te herkansen met een nieuw examen met nieuwe vragen. Omdat onze examens automatisch gegenereerd worden volgens de verdeelsleutel per onderwerp (gelijk aan het echte ADN-examen van het CBR) krijgt u nooit twee keer hetzelfde examen.

Als u vragen heeft over een bepaalde examenvraag, biedt onze examentrainer ook de mogelijkheid een opmerking te maken over deze vraag. Eén van onze ADN-docenten reageert dan zo snel mogelijk per e-mail, om de vraagstelling, de wijze van beantwoorden en het juiste antwoord duidelijk uit te leggen.

Alleen het oefenen met de examentrainer is onvoldoende om aan de CBR-examens ADN deel te mogen nemen. Voorafgaand aan het examen moet namelijk eerst een klassikale opleiding gevolgd worden bij een door het CBR gecertificeerde opleider. Klik hier voor meer informatie over onze klassikale ADN-opleidingen.

De kosten van de examentrainer bedragen € 55,00 exclusief BTW. Na betaling ontvangt u inloggegevens per e-mail. Indien u bij ons een ADN-cursus volgt, is de examentrainer inbegrepen in de cursusprijs. Deze hoeft dus niet apart aangevraagd te worden.

E-learning module
De ADN e-learning van Transafe is te gebruiken als voorbereiding op de cursus ADN-basis en ADN-herhaling voor droge-lading- en/of tankschepen. Met de aanschaf van deze e-learning module krijgt u drie maanden toegang tot de volgende onderdelen:

  • 19 modules met uitgebreide video’s die u goed voorbereiden op de opleiding ADN-basis voor droge-lading- en tankschepen
  • Een korte toets per module van ongeveer 3 controlevragen
  • Een digitaal exemplaar van de ADN-wetgeving
  • Een digitaal exemplaar van onze cursusmap
  • Examentrainer

Alleen het volgen van deze e-learning is onvoldoende om aan de CBR-examens ADN deel te mogen nemen. Voorafgaand aan het examen moet namelijk eerst een klassikale opleiding gevolgd worden bij een door het CBR gecertificeerde opleider. Klik hier voor meer informatie over onze klassikale ADN-opleidingen.

U kunt deze e-learning module met de examentrainer aanvragen voor € 75,00 exclusief BTW. Na betaling ontvangt u inloggegevens per e-mail. Indien u bij ons een cursus ADN-basis of ADN-herhaling volgt, zijn de e-learning module met de examentrainer inbegrepen in de cursusprijs. Deze hoeft dus niet apart aangevraagd te worden.

Indien u interesse heeft in een examentrainer of e-learning module, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0031 78 682 43 00.

Switch The Language
    Winkelmand