ADN HERHALING

Als ADN-deskundige moet u iedere 5 jaar de geldigheid van uw ADN-certificering verlengen. De ADN-regels waar men dagelijks mee te maken heeft zijn meestal goed bekend. Toch blijken de dagelijkse praktijk en de theorie van het ADN helaas niet altijd volledig op elkaar aan te sluiten. Vanuit verschillende wetgevingen en marktpartijen worden eisen gesteld aan het werken met gevaarlijke stoffen die afwijken van hetgene beschreven in het ADN. Daarbij werkt men vaak op een bepaald type schip en werkt men maar met een beperkt aantal verschillende stoffen. Hierdoor blijkt dat de brede kennis van het ADN, benodigd voor het ADN-examen, niet goed beheerst wordt.

Om u voor te bereiden op uw herhalingsexamen bieden wij een 3-daagse herhalingscursus aan. Tijdens deze standaard herhalingsopleiding worden de kennis en het gebruik van de wetgeving opgefrist en worden wijzigingen en actuele onderwerpen behandeld. Tijdens deze 3-daagse herhalingscursus wordt op een redelijk rustig tempo de stof behandeld. Hierbij is voldoende ruimte voor herhaling, vragen van cursisten, bespreken van oefentoetsen en verdere verduidelijking van lastige(re) onderwerpen.

Om te kunnen slagen voor het herhalingsexamen (aan het einde van dag 3) wordt sterk aangeraden om voorafgaand aan de cursus voldoende te oefenen. Hiervoor kunt u vanaf het moment van inschrijving gebruikmaken van onze online leeromgeving. Hier vindt u instructievideo’s met uitleg over het ADN, de ADN-examentrainer, wetgeving en onze cursusmap.

Op de laatste cursusdag wordt om 14:30 uur het examen afgenomen.

Switch The Language
    Winkelmand